Zmiana strony, na jaką zostanie przekierowany Użytkownik po wylogowaniu

Utworzono: 2014-11-19
Ostatnia aktualizacja: 2019-09-18
Liczba odwiedzin posta: 1747

Wśród Użytkowników Fakturowni są osoby, które po wylogowaniu się ze swojego konta chciałyby od razu trafiać na swoją stronę WWW. To właśnie dla nich wprowadzono możliwość zmiany strony, na jaką zostanie przekierowany Użytkownik natychmiast po naciśnięciu przycisku Wyloguj się.

Aby to zrobić:

 
  • przejdź do menu Ustawienia > Ustawienia konta
  • przejdź do zakładki Integracja
  • przejdź do rozdziału Logowanie
  • w rubryce Na jaką stronę przekierowywać po wylogowaniu użytkownika wprowadź adres URL danej strony
  • naciśnij przycisk Zapisz

Jeśli zakładasz nowe konto przez API, podaj dodatkowy parametr w account: integration_logout_url: 'http://twojstrona1.pl'

Po tej zmianie wszyscy Użytkownicy na danym koncie będą po wylogowywaniu trafiali na stronę, której adres został wcześniej przez Ciebie podany.


Powrót


Dodaj komentarz