Aby to zrobić:
- przejdź do zakładki z nazwą Twojego loginu znajdującej się obok menu Ustawienia > Profil
- w sekcji Strefa konta naciśnij przycisk Odłącz od konta,
- zatwierdź komunikat systemowy - na Twój adres e-mail system wyśle wiadomość o tytule Odłączenie od kont, w którym należy potwierdzić zakończenie procesu - w wiadomości kliknij przycisk Odłącz użytkownika.
Po odłączeniu od konta np. pracodawcy, możesz zalogować się ponownie do Fakturowni na swój dotychczasowy login i korzystać z programu za pośrednictwem swojego prywatnego konta, gdzie w Ustawienia > Użytkownicy masz rolę Właściciela Konta.