O opcji Użytkownicy mogą tylko przeglądać faktury

Utworzono: 2014-11-25
Ostatnia aktualizacja: 2018-10-15
Liczba odwiedzin posta: 2219

Jeśli włączysz opcję Użytkownicy mogą tylko przeglądać faktury (nie mogą edytować/dodawać/kasować, nie dotyczy administratorów), Twoi pracownicy/współpracownicy nie zobaczą już innych klientów i produktów oraz nie będą mogli ich edytować/dodawać/kasować. Opcja ta nie dotyczy Administratorów. Zobacz też, jak zablokować możliwość kasowania i edycji faktury po jej wydrukowaniu.

Aby zastosować powyższe ograniczenie, należy przejść do menu Ustawienia > Ustawienia konta > Konfiguracja oraz zaznaczyć checkbox 

 
 


Powrót


Dodaj komentarz